Stay up-to-date with the latest news and events through my exclusive coverage! Click the button below to access my extensive collection of reportage images and immerse yourself in the stories that matter. Don’t miss out on this opportunity to stay informed and inspired – click now to see our latest coverage..

Any money coming from my wonderful supporters will be used towards the operational cost of my self-organised reporting assignments.

latest

V Xhymshiti

0 posts
Vudi është fotoreporter i pavarur, i cili fokusuar në çështjet politike rreth racës, gjinisë, identitetit, migracionit dhe shpërnguljes së njerëzve si pasojë e ndryshimeve klimatike dhe konflikteve. Vudi gjithashtu është kritik e medias së shkruar dhe i dedikon vëmendje veprimit të politikave të jashtme të SHBA, BE-së dhe Rusisë në Ballkanin Perëndimor. Puna e tij është botuar në media prestigjioze si The New York Times, Time, The Guardian, Sunday Times, dhe programe lajmesh të DW, CNN, Al Jazeera dhe BBC-së, ndër të tjera. Si themelues i VX Pictures, ai është një edukator në fushën e fotografisë, gazetarisë vizuale me fokus në etikën dhe mendësinë e sipërmarrësisë.

It seems we cannot find what you are looking for. Perhaps searching can help.