Barack Obama

Editorial Shqip 1 October 2016 Sauditët dhe amerikanët në takimin e parë me drejtësinë!

Padyshim që qytetarët shqiptarë viktima të terrorizmit duhet doemos të kërkojnë llogaridhënie ligjore nga qeveritë në Prishtinë, Shkup, Tiranë, Beograd, Ankara, Riad e Uashington.

Load More