Editorial Shqip

  Editorial Shqip 19 April 2017 Replikë me çdo gjë të shkruar të ministrit Enver Hoxhaj

  Ministri Hoxhaj, me të drejtë mund të kritikojë mënyrën se si Moska zyrtare e qeveris Rusinë, por ai i shërben tash e më shumë se një dekadë PDK-së, e cila parti ka krijuar së bashku me disa grupe më të vogla – fronte për çfarë në thelb njihen si sindikatat e krimit të cilat bashkëveprojnë në baza klanore nëpërmjet sistemit të ‘Kanunit’.

   Editorial Shqip 26 October 2016 SHBA-të dhe Bomba Atomike e Njeriut të Varfër!

   37 vjet pas këtij revolucioni, besohet se amerikanët ishin të përfshirë dhe meqë përfshirja e tyre kishte rezultuar me ekzekutimin e të gjithë iranianëve besnikë-operativë të CIA-s, duket se ka çuar në motive të atilla që amerikanët të hapin arkivat e operacioneve të tyre për instalimin e Khomeinit në Teheran.

   Editorial Shqip 1 October 2016 Sauditët dhe amerikanët në takimin e parë me drejtësinë!

   Padyshim që qytetarët shqiptarë viktima të terrorizmit duhet doemos të kërkojnë llogaridhënie ligjore nga qeveritë në Prishtinë, Shkup, Tiranë, Beograd, Ankara, Riad e Uashington.

   Load More